Copyright 2008-2019 - Solidair Groningen & Drenthe

Jongerenprogramma van de pop-up winkel

project pop upstoreVan november 2016 t/m januari 2017 is voor de tweede keer een kerkelijke pop-up winkel ‘een mooi verhaal’ in Assen gerealiseerd. Solidair Groningen & Drenthe heeft samen met de jeugdwerker van de PGA een jongerenprogramma in de pop-up winkel georganiseerd.
Het jongerenprogramma bestond uit drie dagdelen en waren getiteld als #share, #care en #dare. Het materiaal en de methodiek willen we graag beschikbaar stellen voor anderen die een jongerenprogramma willen organiseren. Het programma mag in zijn geheel of in delen over genomen worden. Het programma is diaconaal van aard en de belangrijkste verdiensten van het programma zijn geweest dat jongeren met verschillende achtergronden dichter bij elkaar zijn gebracht, dat jongeren hebben ontdekt wat ze voor anderen kunnen betekenen en dat jongeren ontdekt hebben dat ieder mens een verhaal te vertellen heeft.
Het jongerenprogramma is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Kerk en Wereld.
Hieronder stellen we de inhoud van het jongerenprogramma en de methodiek beschikbaar.

Bijeenkomst 1 #share
Bijeenkomst 2 #care
Bijeenkomst 3 #dare
Presentatie #dare: Humans of New York
Handout #dare: in gesprek met mensen op straat
#dare: een paar opgetekende verhalen
Evaluatie Jongerenprogramma

Volg ons ook op Facebook

Ons personeeldagje Groningen

Agenda

Onze nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrief ontvangen...?

We sturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief rond, met informatie over ons werk. Als je die wilt ontvangen, moet je je even inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief SGD