Copyright 2008-2019 - Solidair Groningen & Drenthe

nieuws

'Proatbus' op Gezondheidsdag te Winsum

gezondheidsdag winsum frontOp donderdag 26 september stond ‘de Proatbus’ voor het gebouw ‘de Blauwe Schuit’ in Winsum te Groningen. Hier werd ‘de dag van de gezondheid’ georganiseerd door de gemeente.

Lees meer...

Proatbus voor geestelijke verzorgers aardbevingsgebied

proatbus frontDinsdag 4 juni namen geestelijk verzorgers Jitske en Melissa de sleutels van de proatbus in ontvangst. Met deze bus gaan zij binnenkort op pad in het Groninger aardbevingsgebied, om verhalen van bewoners aan te horen.

Lees meer...

Identiteitsdag Primenius – Project Ieder kind telt mee!

primenius frontOp 23 mei stonden we vanuit Solidair Groningen & Drenthe met het project ‘Ieder kind telt mee!’ met een kraam op de Identiteitsdag van Primenius in het gevangenismuseum in Veenhuizen.

Lees meer...

'Blijf betrokken bij suïcidale mensen'

project suicide nazorg‘Vraag maar eens: hoe gaat het nu écht met je? Informeer wat iemand bedoelt, als hij of zij zegt weleens aan zelfdoding te denken.’ Gerard en Astrid Agterkamp organiseren voor de Rooms-Katholieke Kerk cursussen suïcidepreventie.

Lees meer...

Volg ons ook op Facebook

Ons personeeldagje Groningen

Agenda

Onze nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrief ontvangen...?

We sturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief rond, met informatie over ons werk. Als je die wilt ontvangen, moet je je even inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief SGD