Copyright 2008-2019 - Solidair Groningen & Drenthe

Trainingen

Cursus Suïcidepreventie en nazorg

project suicide nazorgDeze cursus is bedoeld voor alle pastoraal werkenden: van pastor tot ziekenbezoeker en van predikant tot kerkelijk werker. Deze cursus wil bijdragen aan het voorkomen van suïcides. Iedere deelnemer ontvangt tijdens deze cursus handvatten om dit lastige onderwerp bespreekbaar te maken. Belangrijk voor iedere pastoraal werkende!

Lees meer...

Cursus Diaconale Leerweg

Diaconale leerwegDe diaconale leerweg is een tweejarige cursus, waarin cursisten vaardigheden en kennis opdoen om in de parochie diaconie te stimuleren en te ondersteunen. Ook leren cursisten om projectmatig te werken. Deze cursus wordt door Solidair Groningen en Drenthe en Solidair Friesland samen met het bisdom gegeven.

Lees meer...

Training Armoede onder de loep

armoede loepArmoede onder de loep is een training voor hulpverleners die kennis willen verwerven over de armoedeproblematiek en meer inzicht willen krijgen over hoe je armoede kunt herkennen. De training is erop gericht ondersteuning aan mensen in armoede efficiënter te laten verlopen.

Lees meer...

Volg ons ook op Facebook

Ons personeeldagje Groningen

Agenda

Onze nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrief ontvangen...?

We sturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief rond, met informatie over ons werk. Als je die wilt ontvangen, moet je je even inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief SGD