Copyright 2008-2019 - Solidair Groningen & Drenthe

vacature1

Begeleiders Jonge Vlinders

Jonge Vlinders zoekt nieuwe begeleiders voor de ontmoetingsgroep van gelovige LHBT+'s tot 30 jaar. Lijkt je dit een leuke doelgroep om mee te werken? Check dan de vacature hieronder. Startdatum in overleg.

De ontmoetingsgroep komt één keer in de maand samen en is bedoeld voor christelijke jongeren die L, H, B, of T zijn, of daarover twijfelen. De bijeenkomsten zijn vooral gezellig en meestal hebben de bijeenkomsten een inhoudelijke thema. Als begeleider kun je putten uit een handboek, maar je hebt ook ruimte om de bijeenkomsten zelf vorm te geven. De jongeren komen uit de gehele provincies Groningen & Drenthe en zijn tussen de 14 en 30 jaar oud. Iedere bijeenkomst zijn er twee begeleiders aanwezig. Als begeleider hoef je niet iedere maand aanwezig te zijn. De verhouding is ongeveer twee keer begeleiden, een keer vrij. Ruilen is mogelijk. Alle begeleiders vragen een VOG aan en de kosten hiervan worden door Jonge Vlinders betaald. Affiniteit met de doelgroep is een pre.

Wanneer: De ontmoetingsbijeenkomsten worden nu iedere tweede zaterdagavond in de maand georganiseerd, van 19.00 uur tot 21.00 uur, maar de tijden zijn wat ons betreft niet in beton gegoten. We kunnen overleggen over een geschikt moment. Neem vooral contact op bij interesse.
Waar: de stad Groningen.
Informatie: Meer informatie is ook te vinden op www.jongevlinders.nl of https://www.facebook.com/jongevlinders/
Interesse: Bij interesse kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons ook op Facebook

Ons personeeldagje Groningen

Agenda

Onze nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrief ontvangen...?

We sturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief rond, met informatie over ons werk. Als je die wilt ontvangen, moet je je even inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief SGD